Hulp nodig bij uw verbouwing?

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met de verbouwing van uw woning? Neem dan eens contact op met Van der Perk Totaal Renovatie. Wij zijn een enthousiast aannemersbedrijf dat meerdere diensten aanbiedt in Midden-Nederland. Zo kunnen wij tal van klussen in en rondom uw woning uitvoeren. Of het nu gaat om een groot verbouwingsproject, een renovatie of onderhoud. Bij ons bent u op de juiste plek voor elke klus. Helpen wij u snel met uw verbouwing?

Verbeter uw woongenot

Een verbouwing kan uw woongenot flink verbeteren. Zo kunt u hiermee de indeling verbeteren en meer ruimte creëren. Voordat u hieraan begint, is een vakkundig advies noodzakelijk. Wij adviseren u bij uw verbouwingsplannen en verrichten de uitvoering voor u. Dankzij een duidelijk plan van aanpak en goed overleg in alle fases van het project, kunnen wij de werkzaamheden efficiënt uitvoeren. Hierdoor blijft het ongemak beperkt en bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

verbouwing

Verbouwing

Verbouwing

Tal van klussen

U kunt Van der Perk Totaal Renovatie inschakelen voor een complete verbouwing of renovatie. Hierbij kunnen wij tal van klussen uitvoeren, zoals:

  • Het verbouwen of renoveren van uw badkamer
  • Het demonteren en monteren van een keukenblok
  • Het demonteren en monteren toiletten
  • Het verwijderen en leggen van vloeren
  • Het verwijderen en plaatsen van deuren en/of kozijnen
  • Het stuken van wanden en plafonds
  • Het aan- en omleggen van stroom en waterleidingen

Daarom kiest u voor ons

De afgelopen jaren hebben wij tal van particulieren geholpen bij het uitvoeren van een verbouwing. Onze klanten kiezen om uiteenlopende redenen voor ons. Zo zijn wij:

Klantgericht: wij stellen onze service af op de wensen van de klant

Deskundig: of het nu gaat om een verbouwing of renovatie: wij hebben de juiste kennis in huis om uw klus deskundig uit te voeren

Vakkundig: wij gaan altijd voor een succesvol resultaat en garanderen vakwerk

Betaalbaar: als klantgericht bedrijf hanteren wij betaalbare tarieven

Onze hulp inschakelen bij uw verbouwing?

Wilt u onze hulp inschakelen bij uw verbouwing? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Wij komen graag eens bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden. U kunt ons bereiken via 06-5139 8498 en vdperktotaalrenovatie@gmail.com. Wij staan voor kwaliteit en een persoonlijke service. Wij zorgen er dan ook voor dat uw verbouwing snel en efficiënt verloopt.