Zoekt u een aannemersbedrijf in Utrecht?

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Utrecht? Neem dan eens contact op met Van der Perk Totaal Renovatie. Wij zijn een gedreven en klantgericht aannemersbedrijf dat tal van klussen uitvoert. Zo kunnen wij u helpen bij een verbouwing, gevelrenovatie of tuinaanleg. Wij hebben alle kennis in huis om elke klus of renovatie vakkundig uit te voeren. Wat kunnen wij in Utrecht voor u doen?

Wij bieden u een helpende hand

Wilt u uw woning in Utrecht verbouwen? Dan bieden wij u een helpende hand. Ons aannemersbedrijf heeft inmiddels een ruime ervaring op het gebied van verbouwingen en renovaties. Wij gaan hierbij altijd zeer doelmatig te werk. Tijdens een verbouwingsproject voeren wij tal van klussen uit, zoals:

  • Het monteren en demonteren van de badkamer, het toilet en de keuken
  • Het aanbrengen van epoxyvloeren
  • Het stuken van de wanden en muren
  • Het uitvoeren van betonboringen

Aannemersbedrijf Utrecht

Tuinaanleg, gevelreiniging en gevelrenovatie

Aannemersbedrijf Van der Perk Totaal Renovatie voert klussen uit in en rondom het huis. U kunt ons dus ook inschakelen voor tuinaanleg. Wij helpen u bij het aanleggen of opknappen van uw tuin. Zo zorgen wij voor de beplanting, waterafvoer, bestrating, de verlichting en de voorzieningen. Wij bieden u dan ook een helpende hand bij de realisatie van uw droomtuin. Bij een prachtige tuin, hoort natuurlijk ook een mooie gevel. Ook hiervoor bent u bij ons op de goede plek. Naast tuinaanleg, kunt u ons ook inzetten voor gevelreiniging of gevelrenovatie in Utrecht.

 

Ontdek onze drie voordelen

Als veelzijdig aannemersbedrijf nabij Utrecht bieden wij u tal van diensten aan, naast renovatie. Wij hebben de voordelen die wij u bieden even voor u opgesomd:

  • Wij leveren u echt vakwerk: onze vakmannen beschikken over voldoende ervaring en kennis. Hierdoor kunnen wij u dan ook echt vakwerk leveren
  • Verder zijn wij zeer klantgericht: wij vinden het belangrijk om onze klanten een goede service te bieden
  • Daarnaast hanteren wij korte communicatielijnen. Bij een renovatie of verbouwing door ons aannemersbedrijf zijn wij u enige aanspreekpunt. Hierdoor ontstaan er geen misverstanden

Badkamer volledig renoveren?

Renovatie van der Perk heeft veel ervaring met het moderniseren en renoveren van badkamers. In goed overleg komen wij tot de badkamer van uw dromen.

Betonspecialist

Van der Perk is specialist op het gebied van beton herstel en betonboring. Hierbij kunt u denken aan repareren / herstellen van ordenementen, sierstukken betonnen liggers, pilaren en vensterbanken.

Afspraak met ons maken in Utrecht?

Wilt u dat ons aannemersbedrijf u helpt bij uw verbouwing of renovatie in Utrecht? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij komen graag eens bij u langs om u wensen te bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen of te mailen naar 06-5139 8498 en vdperktotaalrenovatie@gmail.com. Dankzij een duidelijk plan van aanpak en een goed overleg, kunnen wij uw project zeer efficiënt uitvoeren. Maakt u snel een afspraak met ons aannemersbedrijf in Utrecht?