Gevelreiniging uitvoeren?

Is uw woning aan een gevelreiniging toe? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Van der Perk Totaal Renovatie. Als gemotiveerd en enthousiast bedrijf in Midden-Nederland voeren wij graag een gevelreiniging- of renovatie voor u uit. Hierbij verwijderen wij al het vuil van uw gevel, zodat deze er weer fris en schoon uitziet. Dit doen wij met veel passie en plezier. Maakt u snel een afspraak met ons voor een gevelreiniging?

Beschadigingen voorkomen

Een regelmatige gevelreiniging is belangrijk voor het onderhoud van uw woning. Uw gevel is namelijk onderhevig aan verschillende risico’s, zoals beschadigingen door regen, vorst, uitlaatgassen, mos, zon, graffiti en kauwgom. Het is dan ook zinvol om regelmatig een gevelreiniging uit te laten voeren. Hiermee voorkomt uw schade aan uw woning. Iets dat u in de toekomst ook weer veel kosten bespaart.

Milieuvriendelijke reinigingstechnieken

Wij voeren een complete gevelreiniging voor u uit. Dit doen wij op een milieuvriendelijke wijze. De techniek die wij gebruiken, is weer afgestemd uw wensen. Zo kunnen wij uw gevel reinigen door middel van:

  • Milieuvriendelijke hogedrukreiniging: dit is de beste manier om matige aanslag, vuiligheid, kauwgom en graffiti te verwijderen
  • Milieuvriendelijk zandstralen: met deze methode kunnen wij vastzittend en hardnekkig vuil, efficiënt en snel verwijderen

Profiteer van onze voordelen

Voor een gevelreiniging kunt u natuurlijk ook naar een ander bedrijf gaan. Wij raden u dit echter af. Veel bedrijven hanteren hier hoge tarieven voor en leveren een slechte kwaliteit. Bij Van der Perk Totaal Renovatie is dit gelukkig niet het geval. Als u ons inzet, dan profiteert u van de volgende voordelen:

Gevelreiniging

  • Echt vakwerk: wij hebben alle kennis in huis en garanderen u vakwerk
  • Een hoge kwaliteit: wij maken gebruik van de allerbeste schoonmaakmethodes
  • Betaalbaar tarief: ons bedrijf hanteert betaalbare tarieven voor iedereen
  • Een persoonlijke service: iedere klant heeft weer andere wensen. Wij spelen hier op in en gaan voor een persoonlijke benadering en service
  • Afspraak met ons maken? Doe dit vandaag nog!

    Wilt u een afspraak met ons maken voor een gevelreiniging? Dan kunt u dit vandaag nog doen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 06-5139 8498. Of stuur een e-mail naar vdperktotaalrenovatie@gmail.com. Onze adviseur neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak met u te maken. Wij zorgen ervoor dat uw gevel snel wordt gereinigd en dat deze er weer prachtig uitziet. Komen wij binnenkort bij u langs voor een gevelreiniging?