Epoxyvloeren aanleggen in uw woning In Utrecht?

Bent u van plan om epoxyvloeren aan te gaan leggen in uw huis of bedrijfspand in Utrecht? Kies dan voor Van der Perk totaal renovatie. Wij bieden u een allround service, wij kunnen u ondersteunen bij diverse opdrachten in en om rondom uw woning. Denk aan het aanleggen van vloeren, gevelreiniging en renovatie. Wij hebben een schat aan ervaring op al deze gebieden, hierdoor kunnen wij uw klus snel en bekwaam leveren. Wij bieden onze service aan in de Utrecht en omgeving. Heeft u binnenkort ook een van onze schitterende epoxyvloeren in uw huis liggen?

“Epoxyvloeren

Kies voor een vloer die lang meegaat

Epoxyvloeren worden steeds populairder in en buiten Utrecht. Tot een paar jaar geleden werden ze vooral in de industrie toegepast, maar tegenwoordig kiezen ook steeds meer particulieren voor een epoxyvloer. Dit is niet zonder reden. Epoxy is in iedere kleur verkrijgbaar en zeer sterk. Daarnaast is het zeer goed bestand tegen vuiligheid, vloeistoffen en zuren. Deze betonnen gietvloer loopt dus nauwelijks beschadigingen op en heeft een lange levensduur. U kunt er dan ook jarenlang genieten.

In de afgelopen paar jaren hebben epoxyvloeren langzaam aan populariteit gewonnen. Dit type vloer werd vroeger vaak alleen bij industriebedrijven gebruikt, maar ook de particulier kiest steeds vaker voor dit soort vloer. Dit komt doordat het een zeer sterke vloer is , goed bestand tegen vuiligheid, zuren en vloeistoffen, daarnaast ook in diverse kleurenstijlen is te krijgen. Doordat de vloer zo sterk is gaat hij ook lang mee.

Dus zoekt u een vloer die lang mee gaat in Utrecht of omgeving kies dan voor Van de Perk.

Onze professionele manier van werken

Als u graag een epoxyvloer in uw woning in Utrecht wilt, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben een ruime ervaring met het aanleggen van epoxyvloeren. Hierbij gaan we zeer secuur te werk. Eerst brengen wij diverse lagen hars aan op uw vloer. Na een aantal uren wordt de vloer keihard en kunnen wij deze mooi afwerken. Er wordt dan een coatinglaag op de vloer aangebracht, waarmee we de vloer in de door uw gewenste stijl afwerken. De vloer voldoet dus helemaal aan uw wensen.

Mocht u een epoxyvloer willen laten aanleggen in uw woning, dan helpen wij u daar graag bij. Mede door onze schat aan ervaring gaan wij zeer secuur en professioneel te werk. Allereerst zorgen wij ervoor dat de vloer keihard door verschillende lagen hars aanbrengen op uw vloer. Als deze is op gedroogd kan er door gekozen coatinglaag op vloer worden aangebracht. Zo voldoet de vloer aan de door uw gekozen stijl. En voldoet hij volledig aan wat uw wenst.

 

Dit bieden wij u

Er zijn tal van bedrijven in de omgeving van Utrecht die epoxyvloeren aanbrengen. Waarom zou u dus voor ons kiezen? De reden is eenvoudig: wij bieden u de meeste voordelen, zoals:

  • Echt vakwerk
  • Een persoonlijke service
  • Een betaalbaar tarief
  • Een hoogwaardige kwaliteit

Voordat wij met een klus beginnen, maken wij altijd duidelijke afspraken. Dankzij onze heldere communicatie weet u meteen waar u aan toe bent.

Voordat wij met een klus beginnen, vinden wij het belangrijk om heldere afspraken te maken met u. Dankzij onze duidelijke communicatie zorgen wij ervoor dat u ten allen tijde weet waar u aan toe bent.

Epoxyvloeren aanleggen bij u in Utrecht? Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak met ons maken om epoxyvloeren te laten aanleggen? Bel of mail ons dan vandaag nog. U kunt ons bereiken via 06-5139 8498 en vdperktotaalrenovatie@gmail.com. Wij komen snel bij u langs om u meer te vertellen over de diverse opties wij te bieden hebben

Ook in Utrecht garanderen wij u echt vakwerk als wij expoxyvloeren bij u komen aanleggen.