Epoxyvloeren aanleggen in uw woning In Hilversum?

Wilt u epoxyvloeren aanleggen in uw woning? Dan biedt Van der Perk Totaal Renovatie u een fantastische service. Wij zijn een passievol bedrijf en  helpen bij diverse klussen in en om uw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie, gevelreiniging of vloeren aanleggen. Dankzij onze ervaring met epoxyvloeren zorgen wij ervoor dat wij uw klus secuur en efficiënt uitvoeren. Hierbij leveren wij echt vakwerk. Wij leveren onze service in de  regio Hilversum. Helpen wij u ook aan geschikte vloer?

“Epoxyvloeren

Geniet van een vloer met lange levensduur

De afgelopen tijd zijn epoxyvloeren steeds populairder geworden. Dit type vloer werd vooral in de industrie gebruikt maar vindt nu ook zijn weg naar de particuliere consument. Dit komt mede door dat Epoxy heel erg sterk is en in  de vele kleuren verkrijgbaar is. Ook is het een zeer gebruiksvriendelijke vloer doordat het goed tegen vloeistoffen, zuren en vuiligheid kan. Mede hierdoor loopt de betonnen gietvloer weinig beschadigen op wat uitmond in een lange levensduur.

Onze vakkundige aanpak

Als u graag een epoxyvloer in uw woning wilt, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben een ruime ervaring met het aanleggen van epoxyvloeren. Hierbij gaan we zeer secuur te werk. Eerst brengen wij diverse lagen hars aan op uw vloer. Na een aantal uren wordt de vloer keihard en kunnen wij deze mooi afwerken. Er wordt dan een coatinglaag op de vloer aangebracht, waarmee we de vloer in de door uw gewenste stijl afwerken. De vloer voldoet dus helemaal aan uw wensen.

Bent u op zoek naar epoxyvloer voor in uw huis, dan helpen u daar graag bij. Wij hebben al vele epoxyvloeren mogen aanleggen. Wij zijn echte professionals en leveren dan ook echt vakmanschap. Om te beginnen plaatsen wij diverse lagen hars aan op uw vloer. Na enkele uren wordt de vloer dan hardt en zorgen wij voor een mooie afwerking. Wij plaatsen in de door uw gewenste stijl een coatinglaag aan. Hiermee voldoet de vloer volledig aan uw wensen.

Wij bieden u

Er zijn tal van bedrijven in de omgeving van Hilversum die epoxyvloeren aanbrengen. Waarom zou u dus voor ons kiezen? De reden is eenvoudig: wij bieden u de meeste voordelen, zoals:

  • Echt vakwerk
  • Een persoonlijke service
  • Een betaalbaar tarief
  • Een hoogwaardige kwaliteit

Epoxyvloeren nodig in Hilversum? Neem vandaag nog contact op

Bent u opzoek naar bedrijf dat bij u epoxyvloeren kan komen aanleggen? Bel of mail ons dan vandaag nog. U kunt ons bereiken via 06-5139 8498 en vdperktotaalrenovatie@gmail.com.

Helpen wij ook u aan een schitterend resultaat in Hilversum?