Epoxyvloeren aanleggen in uw woning In Bunnik?

Wilt u epoxyvloeren aanleggen in uw woning? Dan biedt Van der Perk Totaal Renovatie u een uitstekende hulp. Als jong en enthousiast bedrijf helpen wij bij tal van klussen in en om het huis. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie, gevelreiniging of vloeren aanleggen: wij hebben alle kennis in huis om uw klus goed en efficiënt uit te voeren. Hierbij leveren wij echt vakwerk. Wij bieden onze diensten aan de regio Bunnik. Leggen wij binnenkort epoxyvloeren bij u aan?

Op zoek naar een bedrijf in Bunnik dat gespecialiseerd is het aanleggen van epoxyvloeren? Wij van Van der Perk Totaal Renovatie zijn u graag van dienst. Of het gaat om renovatie, verbouwing of gevelreiniging, wij leveren altijd vakmanschap.

Leggen wij ook bij  u in Bunnik straks epoxyvloeren aan?

“Epoxyvloeren Bunnik

Betrouwbare investering

Epoxyvloeren worden steeds populairder in Bunnik en de rest van Nederland. Tot een paar jaar geleden werden ze vooral in de industrie toegepast, maar tegenwoordig kiezen ook steeds meer particulieren voor een epoxyvloer. Dit is niet zonder reden. Epoxy is in iedere kleur verkrijgbaar en zeer sterk. Daarnaast is het zeer goed bestand tegen vuiligheid, vloeistoffen en zuren. Deze betonnen gietvloer loopt dus nauwelijks beschadigingen op en heeft een lange levensduur. U kunt er dan ook jarenlang genieten.

In de afgelopen paar jaren komen winnen epoxyvloeren steeds vaker aan populariteit, niet alleen bij bedrijven maar ook bij particulieren. De redenen daarvoor zijn dat de vloer zeer sterk is en weinig last van vuiligheid, vloeistoffen en zuren. Hierdoor is deze betonnen gietvloer een zeer betrouwbare investering waar u nog lang van zult genieten.

Onze vakkundige bekwaamheid

Als u graag een epoxyvloer in uw woning in Bunnik wilt, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben een ruime ervaring met het aanleggen van epoxyvloeren. Hierbij gaan we zeer secuur te werk. Eerst brengen wij diverse lagen hars aan op uw vloer. Na een aantal uren wordt de vloer keihard en kunnen wij deze mooi afwerken. Er wordt dan een coatinglaag op de vloer aangebracht, waarmee we de vloer in de door uw gewenste stijl afwerken. De vloer voldoet dus helemaal aan uw wensen.

Door onze schat aan ervaring met aanleggen van epoxyvloeren garanderen wij dat we bekwaam te werk gaan. Om te beginnen brengen diverse lagen hars aan op uw vloer. Als deze laag is opgedroogd is de vloer keihard. Hierna zorgen wij ervoor dat de door u gekozen coatinglaag op de vloer wordt aangebracht. Hierdoor voldoet de vloer aan uw wensen.

Dit bieden wij u

Er zijn tal van bedrijven in de omgeving van Bunnik die epoxyvloeren aanbrengen. Waarom zou u dus voor ons kiezen? De reden is eenvoudig: wij bieden u de meeste voordelen, zoals:

  • Echt vakwerk
  • Een persoonlijke service
  • Een betaalbaar tarief
  • Een hoogwaardige kwaliteit

Voordat wij met een klus beginnen, maken wij altijd duidelijke afspraken. Dankzij onze heldere communicatie weet u meteen waar u aan toe bent. En komt u niet voor nare verassingen te staan.

Epoxyvloeren laten aanleggen in Bunnik? Bel ons vandaag nog

Afspraak met ons maken om epoxyvloeren te laten aanleggen? Of heet u nog vragen?  Bel of mail ons dan vandaag nog. U kunt ons bereiken via 06-5139 8498 en vdperktotaalrenovatie@gmail.com.

Als wij bij u epoxyvloeren in uw woning in Bunnik aanleggen, dan garanderen wij u dan ook echt vakmanschap.