Epoxyvloeren aanleggen in uw woning In Amsterdam?

Wilt u epoxyvloeren aanleggen in uw woning in Amsterdam? Dan biedt Van der Perk Totaal Renovatie u een uitstekende hulp. Als jong en enthousiast bedrijf helpen wij bij tal van klussen in en om het huis. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie, gevelreiniging of vloeren aanleggen: wij hebben alle kennis in huis om uw klus goed en efficiënt uit te voeren. Hierbij leveren wij echt vakwerk. Wij bieden onze diensten aan de regio Amsterdam. Leggen wij binnenkort epoxyvloeren bij u aan?

“Epoxyvloeren

Jarenlang van uw vloer genieten

Epoxyvloeren worden steeds populairder in en buiten Amsterdam. Tot een paar jaar geleden werden ze vooral in de industrie toegepast, maar tegenwoordig kiezen ook steeds meer particulieren voor een epoxyvloer. Dit is niet zonder reden. Epoxy is in iedere kleur verkrijgbaar en zeer sterk. Daarnaast is het zeer goed bestand tegen vuiligheid, vloeistoffen en zuren. Deze betonnen gietvloer loopt dus nauwelijks beschadigingen op en heeft een lange levensduur. U kunt er dan ook jarenlang genieten.

Onze professionele werkwijze

Als u graag een epoxyvloer in uw woning in Amsterdam wilt, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben een ruime ervaring met het aanleggen van epoxyvloeren. Hierbij gaan we zeer secuur te werk. Eerst brengen wij diverse lagen hars aan op uw vloer. Na een aantal uren wordt de vloer keihard en kunnen wij deze mooi afwerken. Er wordt dan een coatinglaag op de vloer aangebracht, waarmee we de vloer in de door uw gewenste stijl afwerken. De vloer voldoet dus helemaal aan uw wensen.

Dit bieden wij u

Er zijn tal van bedrijven in de omgeving van Amsterdam die epoxyvloeren aanbrengen. Waarom zou u dus voor ons kiezen? De reden is eenvoudig: wij bieden u de meeste voordelen, zoals:

  • Echt vakwerk
  • Een persoonlijke service
  • Een betaalbaar tarief
  • Een hoogwaardige kwaliteit

Voordat wij met een klus beginnen, maken wij altijd duidelijke afspraken. Dankzij onze heldere communicatie weet u meteen waar u aan toe bent.

Epoxyvloeren laten aanleggen in Amsterdam? Bel ons vandaag nog

Wilt u een afspraak met ons maken om epoxyvloeren te laten aanleggen? Bel of mail ons dan vandaag nog. U kunt ons bereiken via 06-5139 8498 en vdperktotaalrenovatie@gmail.com. Wij komen snel bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden. Als veelzijdig bedrijf bieden wij u meerdere diensten aan. Wij beschikken over een uitgebreide ervaring en voeren al onze werkzaamheden met veel plezier uit. Als wij epoxvloeren in uw woning in Amsterdam aanleggen, dan garanderen wij u dan ook echt vakwerk.