Plannen badkamer renovatie Hilversum?

Heeft u plannen voor badkamer renovatie in Hilversum? Kies dan voor Van der Perk, ondanks dat we een jong bedrijf zijn hebben we al vele klanten tevreden achter gelaten met een mooie badkamers. Wij helpen u aan een badkamer renovatie zonder stress. Van der Perk totaal renovatie zorgt biedt u een volledige pakket waarbij uw hele badkamer gerenoveerd word.

Ook voor de kleinere klus

Maar helpen u ook graag bij een kleinere klus in en rondom Hilversum. Wij bieden u hoe dan ook vakmanschap en een goede prijs. Tijdens het project zijn wij nauw betrokken, hierdoor kunt u altijd vragen stellen en staan wij voor u klaar voor een goed advies.

Bij badkamer renovatie in Hilversum kunt u denken aan:

  • demonteren van de douchecabine
  • monteren van een nieuwe douchecabine
  • monteren van water- en stroomvoorziening
  • leggen van de tegels
  • aanbrengen van de ventilatiesystemen
  • plaatsen van de wastafel en het toilet

badkamer renovatie Hilversum

Wilt u meer weten over badkamer renovatie in Hilversum?

Wilt u meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij uw badkamer renovatiewerkzaamheden?  Neem dan contact met ons op. Wij zijn ook voor uw badkamer renovatie in Hilversum uw partner. Naast badkamer renovatie in Hilversum doen wij ook de renovatie in Abcoude, Amsterdam, Bunnik, Utrecht en Zeist. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor renovatie. U kunt ons bereiken op 06-5139 8498 of een mail sturen naar vdperktotaalrenovatie@gmail.com. Wij zijn elke werkdag bereikbaar voor uw vragen. Kijk naar onze foto’s om er achter te komen wat wij in de afgelopen jaren bij onze klanten hebben gerealiseerd. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten verder geholpen kunnen worden. Hier doen wij dan ook alles aan. Voor een badkamer renovatie in Hilversum neemt u contact op met Van der Perk Totaal Renovatie.