Is uw badkamer toe aan renovatie?

Heeft u plannen om uw badkamer in Amsterdam te gaan renoveren? Wij zijn een jong en gemotiveerd bedrijf. Bij Van de Perk Totaal renovatie  zijn de wensen van de klant leidend. Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden, zo zorgt Van de Perk ervoor dat u weet wat er speelt en heeft u geen stress tijdens uw badkamer renovatie.

Wij hebben al veel klanten in Amsterdam geholpen aan mooie badkamers.

Geen renovatie of klus is ons te groot, wilt u alleen uw tegels vervangen of toch uw badkamer compleet gerenoveerd hebben? Wij garanderen u vakwerk tegen een voordelige prijs.

Bij badkamer renovatie in Amsterdam kunt u denken aan:

  • Het demonteren van de douchecabine
  • Het monteren van een nieuwe douchecabine
  • Het monteren van water- en stroomvoorziening
  • Het leggen van de tegels
  • Het aanbrengen van de ventilatiesystemen
  • Het plaatsen van de wastafel en het toilet

badkamer renovatie Amsterdam

Renoveren badkamer door expert

Is uw oude badkamer toe aan een grondige opknapbeurt? Die kans is groot, want dit gedeelte van uw woonhuis moet veel doorstaan. Veelvuldig gebruik en water kan in de loop der jaren in de loop der jaren veel kleine beschadigingen aan richten. Om verdere schade (bijvoorbeeld door lekkend water) te voorkomen is het daarom belangrijk tijdig uw badkamer op te knappen. Het renoveren van een badkamer kunt u het beste aan een ervaren aannemer overlaten. Bij Van de Perk Totaal werken renovatie-experts die jarenlang ervaring hebben met het opknappen en renoveren van badkamers. Zij zorgen ervoor dat uw badkamer en sanitair in Amsterdam weer jaren mee kan.

Neem contact op voor vragen over uw badkamer renovatie

Heeft u vragen over een van onze  badkamer renovatiewerkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoon: 06-5139 8498 of via e-mail: vdperktotaalrenovatie@gmail.com. Wij helpen u graag bij uw badkamer renovatie in Amsterdam.